Zoals de naam al doet vermoeden draait het deze dag om brunchen en Champagne. Na het grote succes van onze winter editie staat op zondag 6 mei 2018 om 14:00 de eerste lente editie op onze kalender. Het concept: 6 gerechten, 6 verschillende champagnes van 1 huis, persoonlijke uitleg van de Champagne-producenten, en de mogelijkheid om champagne op de dag rechtstreeks te kopen voor een départ en cave-tarief. Let op! het aantal stoelen is beperkt. Verzeker je van een plaats, maak een reservering, krijg een flesje bubbels cadeau en ga bellenblazend naar huis!
Tijdens onze tweede editie van de Bubbelbrunch staat het huis Sabin Godme centraal en nodigen wij Jean-Marie de wijnmaker uit om zijn visie en precisie van het vinificatieproces toe te komen lichten. In het hart van Montagne de Reims ontstond in 1920 uit de twee familie’s Godme en Thomas het domaine Sabine Godme. Samen met haar man Jean-Marie en hun twee kinderen Marie en Matthieu bewerken zij hun wijngaarden rondom Verzy, Vezernay en Beaumont sur vesle (Grand cru) en in de omgeving van Villers-Marmery en Montbré (Pemier cru). Zij werken zo verantwoord mogelijk met sulfiet, koper en pesticiden als de natuur en de omgeving dat toelaat. Voor hen ligt de focus op de terroir van de wijngaarden en de balans tussen traditie en innovatie. Hun gelaagde Brut Reserve bijvoorbeeld bestaat uit minstens 20 percelen van Pinot Meunier, Chardonnay en Pinot noir. Ondanks de grote diversiteit zijn voor ons alle cuvee’s van Sabine Godmé raak, werkelijk iedereen komt hier aan zijn trekken: dik, stak, rond, rijp en fruitig hier vind je het allemaal, proefplezier gegarandeerd! Bezoek www.champagne-godme-sabine.fr voor meer informative.
Na de brunch en het proeven van de gehele selectie heb jij de mogelijkheid om je favoriete Champagnes van die middag tegen een départ en cave tarief te bestellen. Dit Champagne huis heeft geen importeur in Nederland en is alleen voor jullie exclusief verkrijgbaar tijdens deze lente editie 2018 van de BubbelBrunch. Dus...ben jij liefhebber van Champagne, heb je nog een plekje vrij in je kelder en wil je samen met ons genieten van al het moois dat dit Champagne domein in de kelder heeft, dan mag je deze Bubblebrunch niet missen!
Bij onze BubbleBrunch PRO-edition draait het om plezier en genot met collega's en professionals die meer dan geïnteresseerd zijn in de streek, terroir en de details achter de vinificatie van Champagne. Tijdens de BubbelBrunch Pro-editie berekenen wij slechts het kostprijs tarief dus, ben jij Sommelier of assistent, Chef of Horeca ondernemer en wil jij eens een BubbelBrunch Pro-editie bij wonen reserveer dan een tafel van maximaal 2 personen (onder voorbehoud) per bedrijf. Wie weet heb jij een van deze champagne's binnenkort exclusief op jou kaart staan.
Reserveer hier alvast voor de eerst volgende editie van de BubbelBrunch Pro-editie op maandag 7 mei 2018 om 13:00 krijg een flesje bubbels kado en ga bellenblazend naar huis!