HAP - SLOK - OP TERRAS  

Met de gedeeltelijke heropening van de terrassen en het ontluiken van de lente, wordt er "in de buiten ruimte" ook weer wat meer mogelijk. Geniet optimaal van een HAP - SLOK - OP het terras of een van onze kleedjes in de lentezon op het grasveld aan de overkant.  Ervaar weer de eetmotie die je van ons gewend bent!! Een  HAP - SLOK - OP - TERRAS gerecht of twee kan worden gecombineerd met een passend glas Chamapgne of alcohol vrij sap.
Kralingen heeft veel te bieden zoals b.v. een wandeling langs de Maas, rondje Kralingse plas, ijsje of koffie bij Doppio of hier bij ons voor de deur een bezoek aan het Arboretum de Botanische (lente) tuin. Begin, halveer of eindig je rondje Kralingen bij ons en wandel, fiets, rij, skieler, e-scooter of strompel langs en verwen jezelf met een  HAP - SLOK - OP terras of kleedje in de lentezon tot In de keuken van Floris.

1/2  Hap              €    5,50
1/2  Slok              €     6,60
 1  Hap              €    10,-
    1  Slok              €   11,50

za 8 & zo 9 mei GEOPEND!

Hemelvaart 13 mei GEOPEND!

Pinksteren 23 & 24 mei GEOPEND!

Je kan HAP - SLOK - OP terras genieten zonder reserveren op alle zaterdagen en de zonnige zondagen tussen 12:00 en 18:00 zolang de voorraad strekt. Jezelf verzekeren van een plekkie??? BEL of APP: 0641886666