In de keuken van Floris

“Niet meer normaal" Haal menu af Uit de keuken van Floris!

De weder oplaaing van het Covid-19 virus, de gevreesde tweede golf, is een feit. Hier hebben wij ons maximaal ingezet om zo veilig mogelijk open te kunnen zijn, maar onze tweede lockdown is helaas de realiteit. Tijdens deze periode kies ik voor een andere aanpak. Ons volledige -9- gangen menu is af te halen Uit de keuken van Floris voor € 79,- p.p. Onze aandacht vestigen wij liever op de inhoud van de gerechten in plaats van op de logistiek van het bezorgen.

 

Onze vrijheden en contacten worden verder beperkt en we zullen de komende periode weer vaker thuis zijn. De dagen en avonden samen worden weer langer, en de lontjes hier en daar korter. Graag wil ik jullie thuis een avond verwennen met de smaakervaring die je van ons gewend bent. Plan in je eigen bubbel een avond voor een diner Uit de keuken van Floris. Make je up, kleed je feestelijk aan en dek een mooie tafel. Zodat jullie in ieder geval niet het contact met elkaar, je zintuigen en smaakpapillen verliezen. Vanaf 16 oktober presenteren wij op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 18:00 en 19:30 uur een -9- gangen afhaal menu zonder concessies, voorkeuren en/ of allergieën voor € 79,- p.p. De afwerking van onze gerechten doe je thuis zelf, met onze instructies snel en eenvoudig.

 

Per avond zijn er slechts 20 menu's beschikbaar. Reserveren en aanbetalen is noodzakelijk evenals het afstemmen van een exact tijdstip voor het afhalen in tijdslots van 10 minuten. De verpakkingen zijn duurzaam evenals onze producten en Champagnes. Helaas is het op deze wijze niet mogelijk om per gerecht een champagne pairing te verzorgen, maar hier vind je onze aanbevelingen ter begeleiding van het menu.

 

Respecteer a.u.b. de aankomst tijd en restricties bij afhalen. Ontsmet je handen en houd 1,5 meter afstand. Want alleen samen krijgen we Covid-19 weer onder controle.

ONLINE RESERVEREN

Uw gegevens


Aantal personen


Datum en vaste aanvangstijd van reservering


 


Opmerkingen of allergieënVASTE AANVANGSTIJDEN

Telefonisch contact

Afhaaltijden:

Vrijdag t/m Zondag 
tussen 18:00 en 19:30
selecteer een tijdsblok van 10 minuten

Bezig met laden...