In de keuken van Floris

In de keuken van Floris....

Is bedoeld als een ervaring, zonder consessies of restricties van tijd en verscheidenheid. Na meer dan 642 dagen Covid-19 onzekerheid is het genoeg, voor mij geen diners meer in en uit doosjes, zakjes en bakjes excuus voor deze teleurstelling. 

Met pijn in mijn hart, ziel en smaakpapillen heb ik vanwege de voor ons te grote beperkingen besloten In de keuken van Floris voorlopig onder zeil te laten gaan. 

Wij wensen jullie alles wat er nodig is om van 2022 een persoonlijk Millesime te maken vol hoop, liefde, verbondenheid en eetmotie proost tot In de keuken of kelder van Floris!!

Cellebration crackers voor knalprijzen!

Onze gigantische voorraad champagne heeft er al eerder voor gezorgd dat we ons hoofd boven water konden houden tijdens voorgaande lockdowns. Ook deze lockdown proberen wij weer onze liquide middelen om te zetten in ...liquide middelen. 

Jij gaat op zeker alsnog knallend 2022 in met 1 van onze nieuwjaars-paketten, dit is jouw booster tegen een schietlontje. Van instappers tot doordenkers, voor connaiseurs en doortenkers. Als relatie geschenk, kerstkado of gewoon voor jou omdat je het verdiend hebt. Bel: 0625090062 of mail: info@indekeukenvanfloris.nl voor een persoonlijk advies op regio, producent, biologisch/dynamisch, prijs producentsamenstelling, suikergerhalte en smaak.

ONLINE RESERVEREN

Uw gegevens


Aantal personen


Datum en vaste aanvangstijd van reservering


 


Opmerkingen of allergieënVASTE AANVANGSTIJDEN

Telefonisch contact

  DINER In de keuken van Floris:
-
 Woens-, donder- & vrijdag inloop &
  aperitief vanaf 18:30 start diner 19:00
- Zaterdag inloop & aperitief
  vanaf 18:00 start diner 18:30

Bezig met laden...