In de keuken van Floris

In de keuken van Floris....

Een uniek restaurant voor mensen die er voor openstaan zich te laten verrassen en weinig eetbeperkingen hebben. Wij voeren geen menu of wijnkaart en zijn niet geschikt voor de grote, snelle en lastige eter. De focus ligt hier op proeven, smaakervaring in de breedste zin van het woord. Koken is emotie of wel “eetmotie”. Mijn stijl heeft identiteit en is creatief, technisch, zuiver geconcentreerd en transparant. Ik kook vanuit mijn hart: Eerlijk, clean en met respect voor de natuur. Ik gebruik al mijn zintuigen en kook met passie een eigen kook(r)evolutie. 

Allergieën en Uitzonderingen op ons menu?!

Eet jij geen vlees, of wil je volledig vegetarisch bij ons dineren dan ben je meer dan welkom. Met andere voorkeuren en fobieën kunnen wij geen rekenig houden. Bij vroegtijdig overleg is anticiperen op serieuze allergieën mogelijk, sporen vrij kunnen wij niet garanderen.

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van kracht. (Aan het annuleren van een reservering kunnen kosten verbonden zijn.)

Inflatie & Covid-19 In de keuken van Floris

Transparantie is onze kracht, ons vaste menu is sinds 2021 op basis van dal- en piek dagen, wo - € 75 (goedkoper dan 2020) do - € 79,- ( gelijk aan 2020) vrij - € 84,- en za - € 89,- (sinds 2021). De weekend dagen blijven het drukst bezocht, dus wil je wat meer ruimte en een beter behapbare prijs voor hetzelfde menu, kies dan voor door de weekse dagen. 

Champagne Uit de kelder van Floris "The flight of the night"

Geniet thuis nog eens na van je ervaring In de keuken van Floris, onder het genot van die ene fles: Jouw smaak! In de kelder van Floris vind je de -9- champagnes die momenteel geschonken worden bij het actuele menu In de keuken van Floris. De eerste -3- in de proeverij als aperitief en de andere -6- begeleidend bij de gerechten van het menu. Ook de twee dranken die bij de kaas worden geschonken en de drank bij het dessert zijn hier te verkrijgen Uit de kelder van Floris.

Na een bezoek aan In de keuken van Floris krijg je de mogelijkheid je favoriete Champagne(s) Uit de kelder van Floris te bestellen. De voorraad van deze flessen is vanwege eigen import exclusief bij ons verkrijgbaar.

Als je hier goed rond kijkt b.v. onder: "wellicht zijn deze ook naar jouw smaak" of onder: "nog meer van dezelfde producent"  dan vind je van instappers tot doordenkers, en champagnes voor connaiseurs en doortenkers. Als relatie geschenk, kerstkado of gewoon voor jou omdat je het verdiend hebt. Bel: 0625090062 of mail: info@indekeukenvanfloris.nl voor een persoonlijk advies op smaak en maat, regio, producent, biologisch/dynamisch, prijs, samenstelling, of suikergerhalte.

ONLINE RESERVEREN

Uw gegevens


Aantal personen


Datum en vaste aanvangstijd van reservering


 


Opmerkingen of allergieënVASTE AANVANGSTIJDEN

Telefonisch contact

  DINER In de keuken van Floris:
-
 Woens-, donder- & vrijdag inloop &
  aperitief vanaf 18:30 start diner 19:00
- Zaterdag inloop & aperitief
  vanaf 18:00 start diner 18:30

Bezig met laden...